Een buitenkansje bij Van Gent Lease: de Kia e-Niro EV

Nergens is-ie meer leverbaar, de Kia e-Niro EV. Behalve bij Van Gent Lease! De liefhebber van comfortabel en elektrisch rijden kan bij dit model zijn (of haar) hart ophalen.

Nergens is-ie meer leverbaar, de Kia e-Niro EV. Behalve bij Van Gent Lease! De liefhebber van comfortabel en elektrisch rijden kan bij dit model zijn (of haar) hart ophalen. De e-Niro is niet alleen 100% elektrisch en dus hartstikke schoon, maar met een maximale actieradius van 455 kilometer kom je er ook nog eens een heel end mee op een volle batterij. Het betreft een gloednieuwe auto waarin nog niet gereden is. Vers van de pers dus!

Opladen met een wallbox of de slimme Kia-laadsleutel

Opladen kan eenvoudig middels (de aanschaf van) een wallbox of natuurlijk gewoon onderweg met behulp van de slimme Kia-laadsleutel met RFID-chip. Daar hoeft u zich dus ook geen zorgen om te maken.

Proefrit maken of meer informatie?

Interesse in een proefrit? Of bent u zo enthousiast geworden dat u niet kunt wachten om de Kia e-Niro EV te leasen? Neem dan contact op met Niels Hardeman, accountmanager zakelijk bij Van Gent Lease, via nhardeman@vangentautobedrijf.nl of 06-12892585.

 

terug naar overzicht

Dit venster sluiten