image

Shortlease

Bij Van Gent Lease, lease je al een auto vanaf één maand en deze rij je al binnen drie werkdagen! Met shortlease ervaar je de flexibiliteit en vrijheid van een auto leasen, maar zonder langdurige verplichtingen. Onder shortlease vallen de overeenkomsten met een looptijd van maximaal 12 maanden. Shortlease is de beste keuze wanneer je door wisselende mobiliteitsbehoeften een wagenpark gemakkelijk en snel op- en af willen kunnen schalen. 

Interesse in shortlease? Vraag vrijblijvend een shortleasevoorstel aan! 

Wat is ShortLease?

Shortlease is de kortste leasemogelijkheid, waarbij je al vanaf één maand een auto kunt leasen. Bij shortlease rijd je snel een auto die voldoet aan je wensen met een looptijd van maximaal 1 jaar. Deze leasevorm is daarom uitermate geschikt voor mensen met (snel)wisselende mobiliteitsbehoeften 

Wat is inbegrepen bij shortlease?

Met een shortlease auto kan je direct de weg op, want alle services zijn inbegrepen: 

Voordelen shortlease

Kies je voor zakelijke shortlease bij Van Gent Lease dan ervaar je alle voordelen van onze leasemaatschappij. Naast de service van Van Gent Lease brengt zakelijke shortlease ook nog vele voordelen met zich mee: 

Direct een auto beschikbaar

Bij shortlease is er direct een auto voor je beschikbaar, omdat wij leveren uit voorraad! Dit heeft als voordeel dat je heel snel op weg kunt in een auto die aansluit op jouw vervoersbehoeften. Nieuwe medewerkers kunnen dus direct op weg! 

Op korte termijn kan je rijden in één van de nieuwste modellen met een prettig rijcomfort en uitstekende uitrusting. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van een shortlease auto of bedrijfswagen. 

Voor wie is een shortlease auto geschikt?

Heb je te maken met flexibele vervoersbehoeften? Dan is shortlease de leaseoplossing voor jouw onderneming. Shortlease biedt uitkomst als je te maken hebt met wisselende arbeidskrachten, tijdelijke projecten of seizoensgebonden werkzaamheden. De tijdelijke behoefte aan een auto wordt gemakkelijk en snel ingevuld, zonder dat je vastzit aan een langlopend contract. 

Shortlease voor zzp en mkb

Als leasemaatschappij zien wij dat shortlease dé ideale uitkomst is voor MKB’ers, ZZP’ers en starters. Deze leasevorm biedt uitkomst wanneer medewerkers nog geen vast contract hebben of wanneer je tijdelijk extra mensen in dienst hebt. 

Bij Van Gent Lease is het mogelijk om een shortlease contract af te sluiten voor de (tijdelijke) duur van de arbeidsovereenkomst of de duur van het project. Het grote voordeel, je rijdt de leaseauto of -bedrijfswagen zolang het nodig is. 

Meer weten?

Nieuwsgierig naar deze vorm van leasen of wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk