image

Operational lease

Bij operational lease kan je zakelijk een auto leasen voor een vast bedrag per maand. Volledig ontzorgd, want alles is inbegrepen, van wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties tot pechhulp. De leaseauto is eigendom van Van Gent Lease, waardoor jij geen enkel financieel risico loopt. Wij maken een zakelijk leasevoorstel dat aansluit op de wensen en behoeften van jouw onderneming én nemen alle zorgen uit handen. Jij kunt veilig op weg, wij zorgen dat het goed geregeld is!

Vrij vrijblijvend een leasevoorstel aan!

Wat is inbegrepen bij operational lease?

Bij operational lease zijn de auto’s economisch- en juridisch eigendom van Van Gent Lease. Voordeel hiervan is dat je geen risico loopt bij waardevermindering van de auto. Wil je zakelijk een auto leasen zonder zorgen over het onderhoud, beheer en de financiering? Dan is zakelijke operational lease de oplossing!

Kies je voor operational lease bij Van Gent Lease, dan is het volgende standaard inbegrepen:

Voordelen van operational lease

Er zijn veel redenen om te kiezen voor operational lease voor jouw bedrijf. Het meest gehoorde voordeel is dat wij alle operationele zaken en het economische risico uit handen nemen. Bij Van Gent Lease zorgen wij ervoor dat jouw auto altijd in topconditie is en alle bijkomende zaken nemen wij uit handen. Volledig ontzorgd dus!

De voordelen van operational lease op een rij:

Operational lease auto’s voor alle merken

Bij Van Gent Lease kan je terecht voor alle automerken. Van BMW tot Tesla, van Toyota tot Kia en van bedrijfs- tot personenauto, wij bieden het allemaal. Er is altijd een auto die aansluit op de wensen en (vervoers)behoeften van de berijder. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, ruime (deel)auto of een bedrijfswagen je kunt altijd bij ons terecht.

Wil je jouw wagenpark verduurzamen? Wij denken met je mee en adviseren je graag over de mogelijkheden van hybride modellen, volledig elektrische auto’s of waterstof auto’s. Zo behalen wij samen jouw duurzaamheidsdoelstellingen!

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Operational lease occasion

Zakelijk een occasion leasen behoort ook tot de mogelijkheden bij operational lease. Wil je een occasion aanschaffen voor jouw onderneming, maar je geen risico’s lopen voor mogelijk onderhoud en reparaties? Dan biedt operational lease voor occasions uitkomst. Je betaalt een vast bedrag per maand voor de occasion lease en alle kosten zijn gedekt!

Zie je een occasion die je graag zou willen leasen? Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Voor wie is operational lease geschikt?

Operational lease is geschikt voor zowel grote ondernemingen, voor mkb’ers en zzp’ers. Wij denken mee in het DNA van het bedrijf, waardoor jij een professionele indruk kan achterlaten op jouw klanten. Benieuwd hoe wij dit in de praktijk brengen? Lees hoe onze klanten de service van Van Gent Lease ervaren? Bekijk onze referenties!

Wil je de zorgen en de risico’s voor jouw wagenpark uit handen geven? Dan is operational lease bij Van Gent Lease iets voor jouw bedrijf! Wij helpen je graag verder met een advies op maat.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze vorm van leasen of wil je graag een gericht persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk