image

Operational lease

Wat is Operational Lease?

Voor veel ondernemingen is een leaseauto of bedrijfswagen onmisbaar. Er moeten veilige kilometers worden afgelegd en je wilt natuurlijk een professionele indruk maken op je klanten.

 

Zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand

Een auto leasen via Operational Lease betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt aan een leasemaatschappij. In ruil daarvoor mag je een leaseauto naar keuze rijden.

Bij Operational Lease is het volgende standaard inbegrepen:

In de meeste gevallen zijn alle kosten, behalve de brandstof, inbegrepen in het maandelijkse bedrag dat je betaalt. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Daarom kun je het ook wel vergelijken met het ‘huren’ van een auto. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij.

 

De voordelen van Operational Lease

Er zijn veel goede redenen om voor deze leasevorm te kiezen:

 

Operational Lease ontzorgt de ondernemer

Operational Lease is vooral geschikt voor ondernemingen die wél de lusten, maar niet de lasten van een bedrijfswagen willen. Veel grote ondernemingen en mkb’ers kiezen voor deze leasevorm, omdat de leasemaatschappij de investering op zich neemt. Deze leasevorm kan óók interessant zijn voor drukke zzp’ers, die wel een goede bedrijfswagen nodig hebben, maar er geen omkijken naar willen hebben. Bij Operational Lease wordt alles tot in de puntjes verzorgd tegen een vast bedrag per maand. De kosten zijn overzichtelijk en daarom gemakkelijk te budgetteren. Je weet altijd precies waar je aan toe bent. Na afloop van de leaseperiode lever je de auto in bij de leasemaatschappij. Heel gemakkelijk. Kortom, een leasevorm die compleet ontzorgt.

 

Alles inbegrepen

Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud, reparaties en de verzekeringspremie van je auto. In het geval van schade is er (vaak) wel sprake van een eigen risico. Wil je onverwachte uitgaven voorkomen? Dan is Operational Lease de beste keuze voor jou.

Aangezien je zelf je contract samenstelt, zijn er veel opties:

Meer weten?

Wil je meer weten over deze vorm van leasen of wil je graag een gericht persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk