Sibbing

Sibbing

Een persoonlijke en regionale aanpak

Het persoonlijke hoog in het vaandel en een duidelijke regionale visie: financieel adviesbureau Sibbing en Van Gent Lease hebben elkaar gevonden in een aanpak gebaseerd op nabijheid. De twee bedrijven zijn sinds mei 2021 partners en sindsdien zijn er al 7 auto’s geleverd. Bob Alberts, directeur operations bij Sibbing, vertelt. “Als buren betekenen wij iets voor elkaar.”

Direct iemand aan de lijn

Een warme handdruk, een persoonlijk praatje: het is duidelijk te zien dat Bob Alberts en Geert-Jan van Woesik van Van Gent Lease een prettige samenwerking hebben. Even later vertelt Bob dat het persoonlijke een belangrijke reden is waarom de keuze op Van Gent Lease is gevallen. “We vinden hun toegankelijkheid, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid belangrijk. We hebben bijvoorbeeld de 06-nummers van onze contacten, zodat we direct iemand aan de lijn krijgen als dat nodig is. De benadering is transparant en persoonlijk.” 

Een stapje harder lopen

Ook loopt Van Gent Lease graag een stapje harder om zaken goed te regelen en klanten een prettige ervaring te bieden. “Een collega met een elektrische auto vroeg zich bijvoorbeeld af of ze daarmee wel op vakantie naar Frankrijk kon. Van Gent Lease heeft dat opgelost met een vakantieauto, zo konden we die onzekerheid wegnemen.” Geert-Jan voegt toe: “We handelen zaken gewoon netjes af. Als iemand bijvoorbeeld weggaat bij Sibbing en het leasecontract loopt nog 2 jaar, dan gaan we zoeken naar andere oplossingen. We denken altijd met de klant mee.”

Een opleiding in de wondere wereld van lease

Dat meedenken was een grote pré toen Sibbing begin 2021 over wilde op een nieuwe leaseregeling. Het proces zat al anderhalf jaar vast en Bob zat naar eigen zeggen “met de handen in het haar”. Op aanraden van zijn HR-medewerker belde hij Van Gent Lease, een lokale partij. Niet lang daarna zaten de mannen om tafel. Er was meteen vertrouwen en Van Gent Lease hielp bij het uitwerken en implementeren van de nieuwe regeling. Bob: “Ik had nog niet eerder een leaseregeling afgesloten. Van Gent heeft me echt een opleiding gegeven in de wondere wereld van lease.” Het resultaat: een eenduidig leasebeleid op basis van een heldere overeenkomst. Voor de leaserijders zijn bij Van Gent Lease veel mogelijkheden: van verschillende merken auto’s tot elektrisch versus benzine of diesel.

Lokaler en dichterbij

De nauwe samenwerking is voor beide bedrijven waardevol. Hierin speelt het regionale ook een grote rol. “Sibbing en Van Gent Lease betekenen iets voor elkaar, omdat we buren zijn”, zegt Bob. “We zijn soortgelijke bedrijven en hebben beide een regionale visie, waardoor het goed past. Het mag van ons allemaal wel weer wat lokaler, wat dichter bij elkaar. En omdat we dicht bij elkaar zitten, hebben we er belang bij om elkaar overeind te houden.”

Duurzame toekomst

Voor de toekomst kijken Sibbing en Van Gent Lease samen naar verduurzamen en elektrificeren. In het wagenpark van Sibbing, dat uit 20 auto’s bestaat, zitten steeds meer elektrische auto’s van Van Gent Lease. Bob: “Er is niet een volledig elektrisch beleid, maar wel de wens om duurzamer te werken en een steentje bij te dragen. Van Gent Lease denkt daarin echt met ons mee.”

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer weten over de leasemogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder met een vrijblijvend advies.

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk