Mercedes Lease

Kom op jouw zakelijke bestemming in stijl en geniet van ultieme luxe met een Mercedes-Benz. Van Gent Lease biedt een ruim assortiment Mercedes modellen aan. Van de sportieve Mercedes-Benz A-klasse, de stoere en robuuste Mercedes-Benz B-klasse of de volledig elektrische Mercedes Benz EQA of EQB. Alles is mogelijk! 

Wij helpen je graag verder! Ontdek de mogelijkheden van zakelijk een Mercedes leasen auto bij Van Gent Lease.

Mercedes lease zakelijk

Zakelijk een Mercedes leasen biedt ondernemers een aantrekkelijke manier om te genieten van het rijden in een auto met klasse, zonder financiële risico’s. Bij Van Gent Lease heb je de keuze uit een breed aanbod Mercedes-modellen, variërend van de compacte A-klasse, stoere B-klasse, tot de elektrische EQ modellen. Met een lease auto van Mercedes geniet je van ultiem rijcomfort en kom je uitgerust aan op elke bestemming. 

Wil je een Mercedes lease auto zakelijk rijden? Wij geven graag een passend advies.  

Ruim assortiment Mercedes-modellen

Mercedes heeft een ruim assortiment modellen en biedt voor ieder wat wils. Van compact tot robuust, luxe of sportieve wagens. Van Gent lease biedt een ruim aanbod Mercedes-Benz modellen aan voor de zakelijke rijder. Zo rijd je altijd een Mercedes die past bij jouw mobiliteitsbehoeften.  

Mercedes A-Klasse leasen  

De A-Klasse is een populaire zakelijke leaseauto van Mercedes. De 5-deurs hatchback is dynamisch, innovatief en stijlvol afgewerkt. Precies zoals je van Mercedes gewend bent. De A-klasse staat bekend om zijn compacte formaat en kan ingezet worden om medewerkers mobiel te houden. Kortom met de Mercedes-Benz A-Klasse ervaar je de klasse zoals je van Mercedes gewend bent.  

Neem contact op voor de zakelijke lease mogelijkheden van de Mercedes A-klasse.  

Mercedes B-Klasse leasen  

De Mercedes B-klasse is een stapje groter dan de A-klasse, maar nog steeds een compacte MPV. De B-klasse biedt veel ruimte en is daarom zeer geschikt voor de zakelijke rijder die regelmatig onderweg is. Ook is de B-klasse een zeer geschikte gezinsauto. Wat jouw vervoersbehoeften ook zijn de Mercedes B-Klasse biedt uitkomst. 

Meer weten over de zakelijke lease mogelijkheden van de Mercedes B-Klasse? Wij helpen je verder!

Mercedes-Benz EQA

De EQA is de volledig elektrische SUV van Mercedes. Het exterieur van de EQA wordt gekenmerkt door de scherpe lijnen en een sportief design. Met de Mercedes EQA bereik je volledig elektrisch en in stijl elke zakelijke bestemming. Over opladen onderweg hoef je je ook geen zorgen te maken want met Mercedes Me Charge maak je gebruik van één van de grootste publieke laadnetwerken van de wereld. Deze elektrische zakenauto is geschikt voor zakelijke lease en ook nog is heel duurzaam!  

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de Mercedes EQA zakelijk te leasen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg! 

Mercedes-Benz eVito

De Mercedes-Benz eVito is de elektrische bedrijfswagen van Mercedes; de bedrijfswagen uitvoering van de v-klasse. De eVito is zeer geschikt voor de ZZP’er of MKB’er die op zoek is naar een duurzame mobiliteitsoplossing, voldoende laadvermogen én rijcomfort!  

Wil je meer weten over het energieverbruik, het laadvermogen en de mogelijkheden voor zakelijke lease van de eVito? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!

Mercedes zakelijk leasen met operational lease

Het zakelijk leasen van een Mercedes met operational lease is een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame leaseauto. Kies je voor operational lease dan rijd je een Mercedes lease auto voor een vast bedrag per maand en zijn de kosten voor verzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Jij kunt veilig de weg op. Wij regelen de rest!  

Met Mercedes operational lease combineer je stijl en prestaties met financiële voordelen voor ondernemers. Van Gent Lease biedt met operational lease een zorgeloze leaseoplossingen aan voor bedrijven die een hoogwaardige en kwalitatieve leaseauto nodig hebben. En dit alles zonder economisch- en juridisch risico.  

Mercedes lease bij Van Gent Lease

Wil je zakelijk een Mercedes leasen? Dan ben je bij Van Gent Lease op de juiste plek. Bij Van Gent Lease kan je terecht voor alle automerken. Wij zijn jouw betrokken leasemaatschappij en helpen je graag met het kiezen van een Mercedes die aansluit op jouw wensen. Ervaar de vertrouwde service van Van Gent Lease en ga veilig op weg in jouw Mercedes. 

Mercedes Leasen?

Wil je een Mercedes zakelijk leasen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden alle vragen & helpen je graag verder met een advies op maat!

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk