voor wie
Text-Block-Image

MKB

De beste optie voor het MKB

Wij maken je graag wegwijs in de verschillende vormen van lease en denken met je mee over wat het best bij je past. Is dat de meest duurzame optie met de minste CO2-uitstoot? Of ga je voor de optie met de meeste laadruimte? Wij zoeken samen met jou een slimme oplossing op maat.

Leaseadvies op maat
Text-Block-Image

ZZP

Wanneer je als zzp’er werkt

Operational Lease kan voor jou als zzp’er een slimme oplossing zijn. Je hoeft namelijk geen grote investering te doen en kunt alle operationele zorgen en risico’s overlaten aan de leasemaatschappij. Zo blijft er tijd en ruimte over voor het runnen van je bedrijf, terwijl je in een nieuwe, representatieve leaseauto rijdt. En gewoon het merk dat bij jou past.

Leaseadvies op maat
Text-Block-Image

Directeur & wagenparkbeheerder

Geen zorgen als wagenparkbeheerder

Als merkonafhankelijk leasebedrijf kunnen wij ieder merk onder één paraplu aanbieden. En dus kunnen we ook een onafhankelijk advies geven over wat het best bij jou past. Met één vast aanspreekpunt voor al je zaken word je nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Leaseadvies op maat

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang mag je gebruik maken van het bijtellingtarief?

Wat is operational lease?

Wat is shortlease?

Wat is inbegrepen in operational lease?

Wat is mijn eigen risico?

Waar kan ik schade melden?

Tellen mijn schadevrije jaren door tijdens lease?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel hem hier onder aan één van onze leaseadviseurs

Newsletter-Image

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lease? Tips & tricks ontvangen over het besparen van kosten met jouw auto’s? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen?

Heb je vragen over jouw specifieke situatie en wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. De koffie staat voor je klaar!

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk