image

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer onze zorg

Geen opeenstapeling van facturen, geen gedoe om schade af te handelen en geen zorgen om een eventuele vervangende auto in het geval van pech. Wij nemen je het complete wagenparkbeheer uit handen. Je hebt tenslotte wel wat beters te doen.

 

Merkonafhankelijk

Je kunt bij Van Gent Lease voor vrijwel iedere auto terecht. Van Opel tot Fiat, van Toyota tot Ford en van bedrijfs- tot stationwagens: we bieden het allemaal. Daardoor profiteer je onder meer van een overzichtelijke administratie en heb je één vertrouwd aanspreekpunt voor al je leasezaken. Wist je trouwens dat je voor onderhoud of reparatie vrij bent in je keuze aan welke garage je je auto toevertrouwt? Breng ’m gewoon naar je favoriete dealer in de buurt.

 

Meer dan alleen wagenparkbeheer

Voor jou zetten we met veel plezier een paar stappen extra. Zo houden we in de gaten wanneer auto’s aan vervanging toe zijn, krijg je een seintje wanneer een contract afloopt, zorgen wij voor eventuele schadeafwikkeling en geven we je advies over bijvoorbeeld benzinekeuze. Samen bekijken we op gezette tijden of het wagenpark nog aan alle wensen voldoet.