image

Wagenparkbeheer

Met wagenparkbeheer bij Van Gent Lease zijn al jouw medewerkers mobiel zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Geen opeenstapeling van facturen, geen zorgen om de afhandeling van schade en vervangende auto in geval van pech. Wij nemen je het complete wagenparkbeheer uit handen en zorgen ervoor dat jouw medewerkers veilig op weg kunnen met hun leaseauto. Zo behoud jij de focus op wat belangrijk is!

Wagenparkbeheer uitbesteden? Vraag naar de mogelijkheden!

Wagenparkbeheer uitbesteden: jouw wagenpark onze zorg

Je kunt jouw wagenparkbeheer bij ons uitbesteden. Wij nemen de operationele taken van het wagenparkbeheer uit handen, terwijl je zowel juridisch als economisch eigenaar blijft. Daarnaast profiteer je van onze ervaring en expertise op het gebied van lease.

Kies je voor wagenparkbeheer door Van Gent Lease dan is het volgende inbegrepen:

Wij beheren jouw wagenpark en dit levert de volgende voordelen op:

Merkonafhankelijk

Je kunt bij Van Gent Lease terecht voor alle automerken. Van BMW tot Tesla, van Toyota tot Kia en van bedrijfs- tot stationwagens: wij bieden het allemaal. Ons team van specialisten adviseert de berijder graag bij het maken van de beste keuze. Wist je dat je voor onderhoud of reparatie vrij bent in je keuze aan welke garage je je auto toevertrouwt? Breng ’m gewoon naar je favoriete dealer in de buurt.

Duurzaam wagenpark: elektrisch & waterstof

Het wagenpark verduurzamen heeft voor veel wagenparkbeheerders prioriteit. Wij hebben hier ervaring in en weten precies hoe wij hierbij kunnen helpen! Wij hebben ervaring de lease van elektrische auto’s en waterstofauto’s. Wat het duurzaamheidsvraagstuk ook is wij denken graag mee en geven advies wat past bij de organisatie.

Meer dan alleen wagenparkbeheer

Wij zetten met plezier een paar stappen extra. Zo houden wij in de gaten wanneer auto’s aan vervanging toe zijn, krijg je een seintje wanneer een contract afloopt, zorgen wij voor eventuele schadeafwikkeling en geven wij advies over bijvoorbeeld benzinekeuze. Samen bekijken we op gezette tijden of het wagenpark nog aan alle wensen voldoet.

Lees hoe onze klanten onze service ervaren.

Wagenparkbeheer uitbesteden? Vraag vrijblijvend advies aan!

Als leasemaatschappij beschikken wij over de ervaring en expertise op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Er is altijd een leaseoplossing die past bij de wensen van het bedrijf. Van complexe mobiliteitsvraagstukken tot elektrificatie van het wagenpark, wij nemen het uit handen! Wij houden jouw organisatie in beweging en denken met je mee! Klaar voor de toekomst!