image

Denk nu al na over je wagenpark vóór 2025!

2024 wordt het jaar waarin je als ondernemer na moet denken om je wagenpark op tijd klaar te maken vóór de wetswijzigingen die in 2025 ingaan. Of je nu voor een Mercedes, Volkswagen of een Toyota kiest, bij Van Gent Lease kunnen wij je helpen. 

Wet- en regelgeving bedrijfswagens 2025

Toekomstgericht ondernemen

De afgelopen jaren zien we dat veel bedrijven al bewuster gaan ondernemen en hun wagenparken verduurzamen. Door de nieuwe wet- en regelgeving die in 2025 van kracht zal zijn, zal de vraag naar nieuwe elektrische bedrijfswagens gaan stijgen. Maar door de laatste kans om fiscaal aantrekkelijk diesels aan te schaffen wordt een extra vraag naar bedrijfswagens verwacht. 

Waar ga jij voor dit jaar?

Een investering in een elektrische auto of bedrijfswagen is niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook in de toekomst van jouw bedrijf.  Of is het voor jouw bedrijf slimmer om nu nog één keer fiscaal aantrekkelijk nieuwe diesels toe te voegen aan je wagenpark. 

Is jouw bedrijf klaar voor 2025? Of heb je hulp nodig bij de voorbereidingen? Ongeacht jouw merkvoorkeur kunnen wij je verder helpen. Met onze expertise is jouw wagenpark klaar voor de toekomst. 

Is jouw bedrijf klaar voor 2025?

Of heb je hulp nodig bij de voorbereidingen? Ongeacht jouw merkvoorkeur kunnen wij je verder helpen. Met onze expertise is jouw wagenpark klaar voor de toekomst.

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk