Kia Lease

Lease je zakelijk een Kia dan geniet je van het rijcomfort dat Kia je te bieden heeft, zonder de lasten van eigendom en onderhoud. Van Gent lease heb je de keuze uit een ruim assortiment Kia-modellen van personenauto’s tot bedrijfswagens.  

Wij helpen je graag verder! Ontdek de mogelijkheden van zakelijk een Kia leasen auto bij Van Gent Lease. 

Kia lease zakelijk

Zakelijk een Kia leasen biedt ondernemers een aantrekkelijke manier om te genieten van het rijden in betrouwbare auto, zonder financiële risico’s. Bij Van Gent Lease heb je de keuze uit een breed aanbod Kia-modellen, variërend van de compacte Kia Picanto tot de Kia EV6. Bovendien ervaar je het comfort en het gemak van Kia.  

Wil je een Kia lease auto zakelijk rijden? Wij geven je graag een passend advies

Ruim assortiment Kia-modellen 

Kia beschikt over een ruim assortiment modellen voor de verschillende rijbehoeften. Van compacte stadauto’s tot de sportieve elektrische EV6. Bij Van Gent lease heb je keuze uit verschillende Kia Lease auto’s.  

Kia Picanto leasen

De Kia Picanto is een compacte stadsauto en wordt veel ingezet om medewerkers mobiel te houden. Met Kia Drive WiSE bereik je veilig elke bestemming. Met de Picanto ervaar je het rijcomfort zoals je van Kia gewend bent.  

Neem contact op voor de zakelijke lease mogelijkheden van Kia Picanto.

Kia Nero leasen

De Kia Nero is een ruime zakelijke leaseauto. Deze cross-over is leverbaar in een hybride, plug-in hybride of volledig elektrisch uitvoering. D Kia Nero beschikt over de DRIVE WiSE features, waardoor je veilig op je afspraken komt. Ook ervaar je het rijcomfort zoals je van Kia gewend bent. 

Wil je meer weten over de zakelijke lease mogelijkheden van de Kia Nero? Wij helpen je verder!  

Kia EV6 leasen

De EV6 is de volledig elektrische Kia. Met zijn stoere en sportieve looks is de Kia EV6 een echte eyecatcher op de weg. Deze auto beschikt over slimme features voor veiligheid, gemak en comfort en helpt je op weg in het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw bedrijf.  

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de Kia EV6 zakelijk te leasen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag met de lease van jouw EV6. 

Kia zakelijk leasen met operational lease

Het zakelijk leasen van een Kia met operational lease is een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame lease auto. Kies je voor operational lease voor jouw Kia dan rijd je een lease auto voor een vast bedrag per maand en zijn de kosten voor verzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Jij kunt veilig de weg op. Wij regelen de rest! 

Lease je zakelijk een Kia met operational lease, dan combineer je stijl en prestaties met financiële voordelen voor ondernemers. Van Gent Lease biedt met operational lease een zorgeloze leaseoplossingen aan voor bedrijven die een hoogwaardige en kwalitatieve leaseauto nodig hebben. En dit alles zonder economisch- en juridisch risico. 

Kia lease bij Van Gent Lease

Wil je zakelijk een Kia leasen? Dan ben je bij Van Gent Lease op de juiste plek. Bij Van Gent Lease kun je terecht voor alle automerken. Wij zijn jouw betrokken leasemaatschappij en helpen je graag met het kiezen van een Kia die aansluit op jouw wensen. Ervaar de vertrouwde service van Van Gent Lease en ga veilig op weg in jouw Kia. 

Kia Leasen?

Wil je graag Kia zakelijk leasen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden alle vragen & helpen je graag verder met een advies op maat!

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk