Tesla Lease

Altijd al zakelijk een Tesla willen rijden? Dan biedt opartional lease uitkomst! Lease je zakelijk een Tesla dan geniet je van het veelbesproken duurzame rijcomfort van Tesla, zonder de lasten van eigendom en onderhoud. Bij Van Gent lease hebben je de keuze uit verschillende Tesla modellen.  

Ontdek de mogelijkheden van zakelijk een Tesla leasen auto bij Van Gent Lease.

Tesla lease zakelijk

Zakelijk een Tesla leasen biedt ondernemers een aantrekkelijke mogelijkheid voor duurzame mobiliteit, zonder financiële risico’s. Veiligheid staat centraal bij Tesla, medewerkers gaan dus ook nog eens veilig en vertrouwd de weg op! Met een dekkend snellaadnetwerk in Europa bereik je elke bestemming moeiteloos.  

Wil je een Tesla lease auto zakelijk rijden? Bij Van Gent Lease adviseren wij graag welke Tesla het beste past bij de zakelijke vervoersbehoeften van jouw bedrijf.  

Ruim assortiment Tesla-modellen

Het volledig elektrische assortiment van Tesla geeft invulling aan verschillende rijbehoeften. Wij helpen je graag bij het vinden van een Tesla die bij je past en aansluit op de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw bedrijf. Zo rijd je altijd een Tesla die aansluit op jouw wensen en behoeften.  

Tesla Model 3 leasen

De Tesla Model 3 is een volledig elektrische auto, ontworpen met veiligheid als hoogste prioriteit. Met een actieradius van 580 km en de enhanced autopilot-functie kom je gemakkelijk en veilig aan op elke bestemming. Model 3 is gebouwd rondom de bestuurder, waardoor je als berijder niets te kort komt.  

Benieuwd naar de leasemogelijkheden van de Tesla model 3? Neem contact met ons op!

Tesla Model Y leasen

Model Y is de elektrische crossover van Tesla en wordt door Tesla gezien als ‘de auto van de toekomst’. Model Y heeft veel weg van Model 3, maar biedt de berijder meer ruimte en een hogere instap. Model Y is hiermee een ruime zakelijke leaseauto die niet in het wagenpark mag ontbreken. Met Model Y ervaar je het rijcomfort wat je van Tesla gewend bent.  

Meer weten over de zakelijke lease mogelijkheden van de Tesla Model Y? Wij helpen je verder!

Tesla zakelijk leasen met operational lease

Zakelijk een Tesla Leasen met operational lease is een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een volledig elektrische leaseauto. Kies je voor Tesla operational lease dan rijd je deze lease auto voor een vast bedrag per maand en zijn de kosten voor verzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Jij kunt veilig de weg op. Wij regelen de rest! 

Kies je voor zakelijk leasen van een Tesla met operational lease, dan combineer je stijl en duurzame prestaties met financiële voordelen voor ondernemers. Van Gent Lease biedt met operational lease een zorgeloze leaseoplossingen aan voor bedrijven die een hoogwaardige en kwalitatieve leaseauto nodig hebben. En dit alles zonder economisch- en juridisch risico. 

Tesla lease bij Van Gent Lease

Wil je zakelijk een Tesla leasen? Dan ben je bij Van Gent Lease op de juiste plek. Je kunt bij ons terecht voor alle automerken. Wij zijn jouw betrokken leasemaatschappij en helpen je graag met het kiezen van een Tesla die aansluit op jouw wensen. Ervaar de vertrouwde service van Van Gent Lease en ga veilig op weg met een Tesla. 

Tesla Leasen?

Wil je een Tesla zakelijk leasen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden alle vragen & helpen je graag verder met een advies op maat!

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk