Over ons

Een begrip in de Valleiregio

Van Gent is al ruim 50 jaar een begrip in de valleiregio – en soms ook ver daarbuiten. Als succesvolle Toyota-dealer werden we onder meer al meerdere malen bekroond met de Toyota Ichiban-award, die staat voor optimale klanttevredenheid.

Leasen van A tot Z

In 2015 breidden we onze diensten uit met Van Gent Lease, een full service leasemaatschappij die leasen van A tot Z voor je regelt. Het mag geen verrassing heten dat we die klanttevredenheid ook op 1 hebben staan. Personenauto’s of bedrijfswagens, nieuw of gebruikt en álle merken; we bieden het allemaal.

Geen onaangename verrassingen

In de (over)volle wereld van leaseauto’s, is het belangrijk je te onderscheiden, vinden we. Hoe? Door ervoor te zorgen dat je als klant – bedrijf of particulier - nooit voor onaangename verrassingen staat.

Jouw persoonlijke leasepartner

Dat betekent onder meer dat we nooit een beslissing nemen zonder met je om tafel te hebben gezeten. Geen onverwachte kosten, geen kleine lettertjes waar je niets vanaf weet. Geen eindeloze telefoontjes, maar juist persoonlijk contact: we zijn niet voor niets jouw persoonlijke leasepartner.

Altijd een antwoord

Wil ik een vaste leasetermijn of liever flexibel blijven? Kan ik beter voor een mpv of een suv gaan? Welke optie is het beste voor mij? Wat jouw vraag ook is, wij zorgen ervoor dat het beantwoord wordt. Wij kennen de markt en helpen je graag met jouw beslissing.

Meer weten en/of contact opnemen?

Bel dan met Geert-Jan van Woesik, bereikbaar op 06-42320641 of per mail via gvanwoesik@vangent.nl.