Over ons

Een begrip in de Valleiregio

Van Gent is al ruim 45 jaar een begrip in de valleiregio – en soms ook ver daarbuiten. Als succesvolle Toyota-dealer werden we onder meer al meerdere malen bekroond met de Toyota Ichiban-award, die staat voor optimale klanttevredenheid.

Leasen van A tot Z

In 2015 breidden we onze diensten uit met Van Gent Lease, een full service leasemaatschappij die leasen van A tot Z voor u regelt. Het mag geen verrassing heten dat we die klanttevredenheid ook hier zeer hoog in het vaandel hebben staan. Personenauto’s of bedrijfswagens, nieuw of gebruikt: we bieden het allemaal.

Geen onaangename verrassingen

In de (over)volle wereld van leaseauto’s, is het belangrijk je te onderscheiden, vinden we. Hoe? Door ervoor te zorgen dat u als klant – bedrijf of particulier - nooit voor onaangename verrassingen staat.

Uw persoonlijke leasepartner

Dat betekent onder meer dat we nooit een beslissing nemen zonder met u om tafel te hebben gezeten. Geen onverwachte kosten, geen kleine lettertjes waar u niets vanaf weet. Geen eindeloze telefoontjes, maar juist persoonlijk contact: we zijn niet voor niets uw persoonlijke leasepartner.

Altijd een antwoord

Wil ik een vaste leasetermijn of liever flexibel blijven? Kan ik beter voor een mpv of een suv gaan? Welke optie is het beste voor mij? Wat uw vraag ook is, wij zorgen ervoor dat het beantwoord wordt. Wij kennen de markt en helpen u graag met uw beslissing.

Meer weten en/of contact opnemen?

Bel dan met Niels Hardeman, bereikbaar op 06-12892585 of per mail via nhardeman@vangentlease.nl.