Volvo Lease

Kom op jouw zakelijke bestemming in stijl en geniet van ultieme luxe met een Volvo. Van Gent Lease biedt een ruim assortiment Volvo modellen aan. Van de volledig elektrische EX30 tot de krachtige XC60.  Alles is mogelijk!  

Wij helpen je graag verder! Ontdek de mogelijkheden van zakelijk een Volvo leasen auto bij Van Gent Lease.

Volvo lease zakelijk

Zakelijk een Volvo leasen biedt ondernemers een aantrekkelijke manier om te genieten van het rijden in een auto met klasse, zonder financiële risico’s. Bij Van Gent Lease heb je de keuze uit een breed aanbod Volvo -modellen, variërend van de volledig elektrische EX30 tot de krachtige XC60.  Met een lease auto van Volvo geniet je van het rijcomfort en kom je uitgerust aan op elke bestemming.  

Wil je een Volvo lease auto zakelijk rijden? Wij geven graag een passend advies.   

Ruim assortiment Volvo modellen

Volvo heeft een ruim assortiment modellen en biedt uitkomst wanneer je op zoek bent naar een sterk en robuuste auto. Van Gent lease biedt een ruim aanbod Volvo modellen aan voor de zakelijke rijder. Zo rijd je altijd een Volvo die past bij jouw mobiliteitsbehoeften.   

Volvo EX30

De volledig elektrische Volvo EX30 is de meest compacte elektrische SUV van Volvo. Met de Volvo EX30 kies je bewust voor duurzaamheid. Het interieur is afgewerkt met hernieuwbare en gerecyclede materialen. De Volvo EX30 is uitgerust met slimme rijhulpsystemen en ontworpen voor intuïtief gebruik. Met de EX30 kom je veilig op jouw zakelijk bestemming.  

Meer weten over de zakelijke lease mogelijkheden van de Volvo EX30? Wij helpen je verder!

Volvo XC40

De Volvo XC40 is de veelzijdige 4x4 van Volvo en beschikbaar vanaf 163 PK. Daarnaast is de Volvo XC40 ook beschikbaar als XC40 Recharge. Dit is de volledig elektrische Volvo XC40. Kortom de mogelijkheden van de XC40 zijn eindeloos. Daarnaast biedt de Volvo ruimte aan 5 personen en heeft deze auto voldoende bagageruimte. 

Meer weten over de XC40 en de zakelijke lease mogelijkheden? Wij helpen je verder!     

Volvo XC60

De Volvo XC60 is met zijn 350pk de krachtpatser van Volvo. Deze plug-in hybride SUV van Volvo is gemaakt voor elke zakelijke reis. De Volvo XC60 is uitgerust met vele slimme functies en handige technologieën. De Volvo XC60 is de ideale zakelijke lease auto wanneer je op zoek bent naar een sterke, ruime auto die van alle gemakken is voorzien. 

Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!  

Volvo zakelijk leasen met operational lease

Het zakelijk leasen van een Volvo met operational lease is een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame leaseauto. Kies je voor operational lease dan rijd je een Volvo lease auto voor een vast bedrag per maand en zijn de kosten voor verzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Jij kunt veilig de weg op. Wij regelen de rest!   

Met Volvo operational lease combineer je stijl en prestaties met financiële voordelen voor ondernemers. Van Gent Lease biedt met operational lease een zorgeloze leaseoplossingen aan voor bedrijven die een hoogwaardige en kwalitatieve leaseauto nodig hebben. En dit alles zonder economisch- en juridisch risico.   

Volvo lease bij Van Gent Lease

Wil je zakelijk een Volvo leasen? Dan ben je bij Van Gent Lease op de juiste plek. Bij Van Gent Lease kan je terecht voor alle automerken. Wij zijn jouw betrokken leasemaatschappij en helpen je graag met het kiezen van een Volvo die aansluit op jouw wensen. Ervaar de vertrouwde service van Van Gent Lease en ga veilig op weg in jouw Volvo.  

Volvo Leasen?

Wil je een Volvo zakelijk leasen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden alle vragen & helpen je graag verder met een advies op maat!

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk