Ford Lease

Kom op jouw zakelijke bestemming in stijl met een lease auto van Ford. Van Gent Lease biedt een ruim assortiment Ford modellen aan. Van de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E tot de sportieve Ford Puma. Alles is mogelijk!   

Wij helpen je graag verder! Ontdek de mogelijkheden van zakelijk een Ford leasen auto bij Van Gent Lease.

Ford lease zakelijk

Zakelijk een Ford leasen biedt ondernemers een aantrekkelijke manier om zakelijk te rijden in een goed uitgeruste Ford, zonder financiële risico’s. Bij Van Gent Lease heb je de keuze uit een breed aanbod Ford modellen, variërend van de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E tot de Ford Fiesta of Ford Focus.  Met een lease auto van Ford ervaar je het rijcomfort zoals je van Ford gewend bent! En bereik je gemakkelijk iedere zakelijke bestemming. 

Wil je een Ford lease auto zakelijk rijden? Wij geven graag een passend advies.

Ruim assortiment Ford modellen

Ford heeft een ruim assortiment modellen en biedt uitkomst wanneer je op zoek bent naar een compacte stadsauto of stijlvolle SUV. Van Gent lease biedt een ruim aanbod Ford modellen aan voor de zakelijke rijder. Zo rijd je altijd een Ford die past bij jouw mobiliteitsbehoeften.    

Ford Puma

De Ford Puma is een compacte crossover en een populaire zakelijke lease auto. De Ford Puma heeft alles waarna je op zoek bent voor een zakelijke lease auto. Een sportieve auto, voldoende laadruimte en is uitgerust met de nieuwste generatie technologie van Ford. Zo ben je ook tijdens de rit altijd bereikbaar voor zakelijke telefoontjes en bereik je veilig jouw volgende bestemming.  

Meer weten over de zakelijke lease mogelijkheden van de Ford Puma? Wij helpen je verder!

Ford Mustang

Het icon, de Ford Mustang is uitgerust met een V8 motor en alle connectiviteitsfuncties die je bij deze stijlvolle auto kunt verwachten. De Ford mustang herken je aan zijn herkenbare mustang-silhouet.

De Mustang Mach-E is de volledig elektrische SUV van Ford. De Ford Mustang Mach-E is uitgerust met de nieuwste batterij voor een nog groter bereik en een nog efficiëntere laadtijd. Met de Ford Mustang Mach-E ervaar je comfort en ga je duurzaam naar jouw volgende afspraak!

Meer weten over de Ford Mustang en de zakelijke lease mogelijkheden? Wij helpen je op weg!

Ford Focus

De Ford Focus, een bekende kracht van Ford en een geavanceerde EceBoost Hybrid. De Ford focus is bijzonder goed uitgerust met de nieuwste technologieën, veiligheid en comfort. De Ford focus is beschikbaar in verschillende stijlen. Zo rijd je altijd een Focus die aansluit op jouw rijbehoeften.

Hulp nodig bij het kiezen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!   

Ford zakelijk leasen met operational lease

Het zakelijk leasen van een Ford met operational lease is een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame leaseauto. Kies je voor operational lease dan rijd je een Ford lease auto voor een vast bedrag per maand en zijn de kosten voor verzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Jij kunt veilig de weg op. Wij regelen de rest!    

Met Ford operational lease combineer je stijl en prestaties met financiële voordelen voor ondernemers. Van Gent Lease biedt met operational lease een zorgeloze leaseoplossingen aan voor bedrijven die een hoogwaardige en kwalitatieve leaseauto nodig hebben. En dit alles zonder economisch- en juridisch risico.    

Ford Lease bij Van Gent Lease

Wil je zakelijk een Ford leasen? Dan ben je bij Van Gent Lease op de juiste plek. Bij Van Gent Lease kan je terecht voor alle automerken. Wij zijn jouw betrokken leasemaatschappij en helpen je graag met het kiezen van een Ford die aansluit op jouw wensen. Ervaar de vertrouwde service van Van Gent Lease en ga veilig op weg in jouw Ford. 

Ford Leasen?

Wil je een Ford zakelijk leasen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden alle vragen & helpen je graag verder met een advies op maat!

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk