BMW Lease

BMW, een sportief automerk gekenmerkt door zijn strakke lijnen, krachtige motor en geavanceerde technologie. Lease je zakelijk een BMW dan geniet je van het comfort en prestaties van de auto, zonder de lasten van eigendom en onderhoud. Van Gent lease heb je de keuze uit een ruim assortiment BMW-modellen. Van de BMW 3 serie tot de volledig elektrische BMW iX. Wij helpen je graag verder!  

Ontdek de mogelijkheden van een zakelijke BMW lease auto bij Van Gent Lease.

BMW lease zakelijk

Zakelijk een BMW leasen biedt ondernemers een aantrekkelijke manier om te genieten van het comfort van BMW, zonder financiële risico’s. Bij Van Gent Lease heb je de keuze uit een breed aanbod BMW-modellen, variërend van een sportieve sedan tot luxe SUV's. Ervaar de nieuwste technologieën, veiligheidsvoorzieningen en innovatieve rijhulpsystemen die BMW te bieden heeft. 

Wil je een BMW lease auto zakelijk rijden? Wij geven je graag een passend advies

Ruim assortiment BMW-modellen

BMW heeft een ruim assortiment modellen beschikbaar. Van sportief tot robuust en van hybride tot volledig elektrisch. Van Gent lease biedt een ruim aanbod BMW’s aan voor de zakelijke rijder. Zo rijd je altijd de BMW die past bij jouw mobiliteitsbehoeften. 

BMW iX leasen

Met de BMW i serie rijd je een 100% elektrisch BMW. Of je nu kiest voor een iX, i3 of i5, met een elektrische BMW ervaar je het rijcomfort zoals je dat van BMW gewend bent, maar nu duurzamer dan ooit!  

Neem contact op om de BMW IX zakelijk te leasen. 

BMW 3 serie leasen 

De BMW 3 serie is een middelgrote zakenauto en daarom zeer geschikt voor zakelijke lease. De BMW 3 serie is beschikbaar in een benzine en plug-in hybride uitvoering. Door de sportieve look en uitstekend rijcomfort brengt deze BMW je veilig naar elke afspraak.  

Wil je de BMW 3 serie zakelijk leasen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag! 

BMW zakelijk leasen met operational lease

Het zakelijk leasen van een BMW met operational lease is een goede keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een sportieve en betrouwbare lease auto. Kies je voor operational lease dan rijd je een BMW lease auto voor een vast bedrag per maand en zijn de kosten voor verzekering, reparatie, onderhoud en banden inbegrepen. Jij kunt veilig de weg op. Wij regelen de rest! 

Kies je voor zakelijk leasen van een BMW met operational lease, dan combineer je stijl en prestaties met financiële voordelen voor ondernemers. Van Gent Lease biedt met operational lease een zorgeloze leaseoplossing voor bedrijven die een hoogwaardige en kwalitatieve leaseauto nodig hebben. En dit alles zonder economisch- en juridisch risico. 

BMW lease bij Van Gent Lease

Wil je zakelijk een BMW leasen? Dan ben je bij Van Gent Lease op de juiste plek. Bij Van Gent Lease kun je terecht voor alle automerken. Wij zijn jouw betrokken leasemaatschappij en helpen je graag met het kiezen van een BMW die aansluit op jouw wensen. Ervaar de vertrouwde service van Van Gent Lease en ga veilig op weg in jouw BMW. 

BMW Leasen

Wil je een BMW zakelijk leasen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden alle vragen & helpen je graag verder met een advies op maat!

Team-Member

Christine van Kruistum

Accountmanager zakelijk

Team-Member

Geert-Jan van Woesik

Accountmanager zakelijk