Mkb

Als eigenaar van een mkb loop je gaandeweg in je carrière als ondernemer ongetwijfeld tegen de nodige problemen aan. Eén daarvan is, durven we haast zeker te zeggen, dat van het vervoer van uw werknemers. De vragen en verzoeken rondom autolease stromen op een gegeven moment binnen en dan is het zover: het leasen kan beginnen.

De beste optie voor jou en je mkb

Nu lijkt het misschien net alsof lease een zorgenkindje is, maar niets is minder waar. Bij Van Gent Lease ben je voor al je vragen en zorgen met betrekking tot lease aan het goede adres. We maken je graag wegwijs door alle verschillende vormen van lease, om er zo achter te komen welke opties voor jou en jouw bedrijf het beste zijn.

Een antwoord op al je vragen

Dat op maat gemaakte advies gaat verder dan alleen bepalen welke leasevorm het beste bij jouw wensen past: we denken namelijk ook graag met je mee over welke auto’s erop aansluiten. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de meest duurzame optie of de optie(s) met de meeste laadruimte of met de minste CO2-uitstoot. Ongeacht je vraag of verzoek, wij zoeken er met alle liefde een oplossing voor.