Directeur & wagenparkbeheerder

Of het nou om vijf of om vijftig auto’s gaat: voor jou als directeur kan het ‘beheren’ van een wagenpark een flinke doorn in het oog zijn. Voor ieder merk weer een ander contract, andere voorwaarden en ook nog eens losse facturen. En dan staat er ook nog eens iedere dag een medewerker aan je bureau met vragen over zijn of haar auto… Dat kan anders.

Geen zorgen meer

En dus nemen wij je al deze zorgen met veel plezier en kunde uit handen. Dat begint al bij onze manier van aanpak: doordat we een merkonafhankelijk leasebedrijf zijn, kunnen we vrijwel ieder merk onder één paraplu aanbieden. Voor jou als directeur betekent dit dat je verlost bent van al die verschillende contracten en facturen en aan het eind van de maand één factuur betaalt.

Ieder merk beschikbaar

Een ander voordeel is, dankzij die merkonafhankelijkheid, dat ieder merk beschikbaar is. Is de bedrijfswagen van Volkswagen bijvoorbeeld veel zuiniger dan die van Fiat? Of is het voor jou een stuk voordeliger om een hatchback van Mercedes te leasen dan van Audi? Dan hoef je daarvoor niet bij een andere partij aan te kloppen, maar kun je dit verzoek gewoon bij ons neerleggen.

Niet van het kastje naar de muur

Bovendien heb je bij Van Gent Lease niet te maken met verschillende afdelingen voor verschillende vragen. Sterker nog: je hebt één contactpersoon met wie je (vrijwel) alle zaken af kunt handelen, waardoor je niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. En dat is ook wel eens prettig…

Meer lezen over wagenparkbeheer door Van Gent Lease? Lees dan onze blog!