Short lease

Short Lease – de naam zegt het eigenlijk al. In deze categorie vallen alle leasecontracten met een looptijd van maximaal 12 maanden. Ideaal voor wanneer u niet (lang) ergens aan vast wil zitten, maar ook wanneer u bijvoorbeeld mensen met een tijdelijk contract in dienst hebt.

Zelfstandig ondernemer of zzp’er

Maar ook wanneer u zelfstandig ondernemer of zzp’er bent, kan Short Lease uitkomst bieden. Kiest u er in de toekomst voor om toch voor een baas te gaan werken, dan zit u in elk geval niet vast aan een meerjarig contract, terwijl u misschien wel een auto van de zaak kunt krijgen.

Of stel dat u in een situatie komt waarin u, als zzp’er, een tijdelijke klus krijgt waarvoor u over een auto moet beschikken. Dan wilt u natuurlijk niet voor lange tijd aan een auto vast zitten. Een Short Lease-contract kan dan een handige en tevens betaalbare optie zijn.

Uitgebreid proefrijden dankzij Short Lease

Een andere situatie waarin Short Lease aantrekkelijk kan zijn, is wanneer u, voordat u een (nieuwe) auto gaat kopen, uitgebreid(er) wilt proefrijden. U kunt namelijk ook een Short Lease-contract afsluiten voor één maand.

Standaard aantal kilometers

Wat uw drijfveer om voor Short Lease te kiezen ook mag zijn, u kunt altijd rekenen op 3000 vrije kilometers per maand en hoeft nooit bang te zijn voor verrassingen; alle operationele kosten zitten bij uw contract inbegrepen. U hoeft er alleen nog voor te zorgen dat er genoeg brandstof in uw tank zit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze vorm van leasen of wilt u graag geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op.