Weijman vastgoedonderhoud kiest voor Van Gent Lease

Weijman Vastgoedonderhoud kiest voor Van Gent Lease als haar partner voor mobiliteit en heeft recent al de eerste auto's in gebruik genomen.

Leasepartner
Van Gent Lease is een jonge dynamische leasemaatschappij wiens werkwijze goed aansluit bij die van Weijman Vastgoedonderhoud.
“Het leveren van maatwerk, actief meedenken en het uit handen nemen van een groot deel van het wagenparkbeheer door Niels Hardeman, Accountmanager Van Gent Lease, zorgt er voor dat wij ons kunnen focussen op onze specialiteit. Wij kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking”, aldus Eric van de Pol, Directeur Weijman Vastgoedonderhoud. 

Mensenbedrijf
Weijman Vastgoedonderhoud is een mensenbedrijf met een aangenaam karakter, waarin het woord ‘samen’ oprecht betekenis heeft. 
Samen met woningbouwcorporaties, professionele gebouwenbeheerders, ketenpartners en wetenschappers komen zij tot niet-alledaagse oplossingen die een aantoonbaar positief effect hebben op kwaliteit, kosten, milieu en leefbaarheid.

Heldere communicatie en nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers en bewoners zorgen ervoor dat zij al meer dan een eeuw naast de klant staan om samen zijn of haar wensen te realiseren.
Gestart in 1908 als schildersbedrijf is Weijman Vastgoedonderhoud uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor resultaatgericht vastgoedonderhoud aan woningen en gebouwen. 
Dit gebeurt in opdracht van woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, Verenigingen van Eigenaren, zorginstellingen, overheden, gemeenten, bedrijven en particuliere woningeigenaren.
Voor zowel de korte als de lange termijn. Kwaliteit, duurzaamheid en minimale overlast voor de bewoner staan bij Weijman Vastgoedonderhoud voorop.
 

 
 

terug naar overzicht

Dit venster sluiten