Van operational lease tot shortlease: Van Gent Lease biedt het allemaal

U bent zzp’er en heeft één dag een personenauto nodig. Of u bent een startende ondernemer en wilt voor langere tijd een bedrijfswagen huren, maar wel flexibel zijn.

Of wilt u liever meteen een leasecontract voor vier jaar afsluiten? Bij Van Gent Lease is het allemaal mogelijk. “Wij zijn een merkonafhankelijke leasemaatschappij en leveren op maat gesneden mobiliteit aan mkb’ers en zzp’ers.Wij bieden een auto voor één dag en voor vijf jaar en alles wat daartussen zit”, vertelt Niels Hardeman, Accountmanager Zakelijk bij Van Gent Autobedrijf."

De geschiedenis van Van Gent Autobedrijf

“De geschiedenis van ons autobedrijf gaat bijna vijftig jaar terug, naar 1970. Sinds 1978 zijn wij Toyota dealer. In 2014 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid naar de zakelijke markt en zijn wij onze eigen leasemaatschappij gestart. Een leasemaatschappij die elk merk kan leveren, vanzelfsprekend zonder het merk Toyota daarbij uit het oog te verliezen.”

Zoveel mogelijk werk uit handen nemen 

Niels vervolgt: “Wij nemen de ondernemer zoveel mogelijk werk en daarmee tijd uit handen. In plaats van alleen leverancier te zijn, zijn wij vooral dienstverlener. We gaan een actieve langdurige samenwerking aan. We leveren de auto, we denken mee en verzorgen het hele wagenpark. We dienen daarbij maar één belang en dat is dat van de klant. Alleen zo verdienen we het vertrouwen van onze klanten. Autokosten staan bij een onderneming in de top drie van kostenposten, het is dus belangrijk dat het wagenpark goed beheerd wordt. Ondernemers zitten daar vaak helemaal niet op te wachten en zijn blij dat wij dit uit handen nemen.”

Leasemogelijkheden

Welke mogelijkheden zijn er? “Wij verhuren een personenauto of bedrijfswagen al vanaf één dag. Wie vandaag reserveert, kan de auto morgen ophalen. De leasemogelijkheden zijn in te delen in:

Van Gent Autohopper

Huren kan zowel particulier als zakelijk. Iemand die kort of eenmalig een auto, personenbus of verhuiswagen met laadklep nodig heeft, kan bij ons terecht. Van Gent Autohopper heeft alles in huis.

Private Lease

Private Lease is de jongste, maar ook de snelst groeiende vorm van leasing. Erg populair bij particulieren die geen investering willen doen en gaan voor het gemak en de zekerheid van een vast maandbedrag.

Flexlease

Zeker ons Flexlease-aanbod waarmee de klant vanaf 12 maanden kan opzeggen zonder boete spreekt veel mensen aan. Ook zelfstandig ondernemers kijken steeds vaker naar deze vorm om bijtelling te voorkomen.

Shortlease
Shortlease is de perfecte middenweg tussen daghuur en leasen. Je profiteert wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je hoeft niet lang vast te zitten aan de auto. Shortlease wordt vaak gebruikt wanneer er nieuwe medewerkers in dienst komen en ook startende ondernemers kiezen vaak voor shortlease.

Operational Lease

Operational Lease is de perfecte vorm wanneer je geen investering wilt doen, maar wel zelf het beheer wilt doen van je wagenpark. Dit wordt vaak gekozen bij één of enkele auto(‘s), omdat bij een groter wagenpark de volgende optie snel aantrekkelijker is. Het is een leasevorm die vaak gebruikt wordt in het zakelijke verkeer. De auto wordt aangeboden op basis van een all inclusive tarief. Van wegenbelasting tot onderhoud en verzekering, alles is inbegrepen. Je kiest de auto zelf uit, rijdt er vier jaar mee en levert hem weer in.”

Van Gent Lease is een kleine lokale leasemaatschappij en daardoor snel en flexibel. “We hebben alle kennis in huis en onze focus ligt op mkb’ers en zzp’ers. Maatwerk leveren is het mooiste dat er is. Op maat gesneden, maar wel met opties om bijvoorbeeld een vaste afspraak te maken voor het huren van een bus die één keer per maand nodig is.”

terug naar overzicht

Dit venster sluiten