Leasen: de auto en service die jij wilt

Tijd voor een nieuwe leaseauto. Misschien een Kia, misschien een Renault, of toch een Toyota. Altijd weer een lastige klus, de juiste auto vinden. En dan ook nog kiezen tussen Full Operational en Financial Lease. Help!

Geen foute keuze bij Van Gent Lease

Samen zoeken we de auto die bij jou past, welke dat ook is. Want het maakt ons niet uit welk merk je rijdt. Of welke leasevorm je kiest. Natuurlijk kennen wij de voor- en nadelen van verschillende auto’s. Wij misbruiken ons kennisvoordeel niet, maar helpen je er juist mee. Altijd de duurste auto adviseren zou te makkelijk zijn. Want jouw wensen geven de doorslag, niet onze geldzaken. We gaan voor de auto die bij jou past.

Full Operational Lease of Financial Lease?

Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Ben je nu klaar? Als je kiest voor Full Operational Lease wel. Dan betaal je elke maand een vast bedrag voor je auto. Hierbij krijg je alle service cadeau. Jij kunt dus met de benen omhoog! De auto blijft wel van ons. Kies je voor Financial Lease? Dan ben je nog niet klaar. Bij Financial Lease leen je geld van ons om zelf een auto te kopen. Deze lening betaal je in stappen terug en de auto is van jou als je de lening hebt terugbetaald. Maar jouw nieuwe leaseauto heeft ook verzekeringen en onderhoud nodig. Dit regel je zelf.

Gemak of controle

Dat is grofweg de afweging die je maakt. Regel je het liefst zelf je verzekeringen, onderhoud en pechhulp? Dat kan bij Financial Lease, helemaal volgens jouw wensen. Besteed je al dat gedoe liever uit? Ook geen probleem. Dan kies je voor Full Operational Lease.

Wanneer kies ik wat?

Full Operational Lease is jouw match als... Financial Lease past beter bij jou als...
...je gaat voor gemak. ...je graag zelf de touwtjes in handen hebt.
...je tijd wil besparen. ...je niet zoveel tijd kwijt bent aan je auto('s).
...je overzicht wil op je begroting ...je zelf wil bepalen hoeveel je elke maand terugbetaalt.
...je geen zorgen wilt over restwaarderisico* of dure reparaties ...je de auto wilt houden nadat je leasecontract stopt.
  ...je minder belasting wil betalen.**

*De restwaarde is de waarde van je auto als je hem weer verkoopt.
** Voor sommige auto's krijg je een KIA-subsidie. Dat levert jou belastingvoordeel op. KIA staat voor Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Advies op maat nodig?

De koffie staat klaar! Laat een van onze adviseurs je helemaal bijpraten, zodat jij niet alleen jouw perfecte auto, maar ook de juiste leasevorm vindt.

terug naar overzicht

Dit venster sluiten