Gedoe met uw wagenpark? Niet met Van Gent Lease

Onze eigen Niels Hardeman zei het al eens eerder: “De wagenparkbeheerder is een uitstervend ras.” Het beroep van iemand die alle facturen behandelt en ook nog eens alle schadeformulieren verwerkt, is inmiddels verleden tijd.

Onze eigen Niels Hardeman zei het al eens eerder: “De wagenparkbeheerder is een uitstervend ras.” Het beroep van iemand die alle facturen behandelt, zich door de voorwaarden van de leasecontracten heen worstelt en ook nog eens alle schadeformulieren verwerkt, is inmiddels verleden tijd.

Nu die wagenparkbeheerder er niet meer is, zit u als directeur of operationeel manager met het papierwerk opgescheept. Daar heeft u óf geen zin in, óf geen tijd voor, óf geen verstand van – of misschien zelfs wel een combinatie hiervan. Dat snappen we maar al te goed. Daarom nemen we u bij Van Gent Lease het wagenparkbeheer met alle liefde uit handen.

U heeft wel wat beters te doen

U voorkomt daarmee een heleboel extra werkzaamheden. Want laten we heel eerlijk zijn: als directeur (of operationeel manager) van een gemiddeld mkb heeft u tenslotte wel betere dingen te doen dan het afhandelen van schademeldingen of het doorvoeren van de kilometerregistraties. Dat doen wij voortaan voor u.

Eén overzichtelijke factuur

Dat is overigens niet het enige voordeel. Vaak zijn leasemaatschappijen gespecialiseerd in één merk, wat ertoe leidt dat u te maken heeft met een heel scala aan verschillende voorwaarden (en dus ook met verschillende contracten). Doordat Van Gent Lease merkonafhankelijk is, hoeft u zich hier niet druk om te maken. Voor het hele wagenpark ontvangt u aan het einde van de maand één overzichtelijke factuur – en dat is dan gelijk ook het enige waar u zich om hoeft te bekommeren. Wel zo makkelijk.

Een optimaal functionerend wagenpark

Dat is overigens niet helemaal waar. Af en toe zullen we toch nog even aan de bel trekken. Dat is als we denken dat het een goed moment is om te bekijken of uw wagenpark nog wel aan de eisen en de ontwikkelingen van uw bedrijf voldoet. Die frequentie bepalen we overigens in goed overleg. Zo bent u niet alleen altijd verzekerd van een optimaal functionerend wagenpark, maar ook van duidelijke afspraken.

terug naar overzicht

Dit venster sluiten