De zomer van Van Gent Lease: nieuwe klanten, nieuwe leaseauto's

De afgelopen maanden hebben we weer heel wat nieuwe klanten mogen verblijden met een aantal nieuwe leaseauto’s. We zetten er graag een aantal voor u op een rij:

Rodenburg Bouwkundige Realisatie

Als je verantwoordelijk bent voor het realiseren van (grote) bouwprojecten, dan hoort daar natuurlijk ook een stel grote auto’s bij. Daarom maakten we Tim Rodenburg van Rodenburg Bouwkundige Realisatie onlangs blij met twee fraaie Toyota PROACE-bedrijfswagens. Veel werkplezier ermee!

 

Van-Gent-Lease-Rodenburg

 

i4PROJECTS

Natuurlijk is Van Gent Lease er niet alleen voor de Toyota-rijder, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in een betrouwbare partner op het gebied van full service lease. ICT-bedrijf i4PROJECTS klopte daarom onlangs bij ons aan voor een nieuwe leaseauto en ging naar huis met deze sportieve Audi A5 Sportback. Veel veilige kilometers gewenst!

 

Van-Gent-Lease-I4Projects
 

Bron Holding

Bij Bron Holding zetten ze zich elke dag in voor de gezondheid van mens, dier, bodem en plant. Een nobele doelstelling, dus wat ons betreft hebben ze deze schitterende zwarte Toyota PROACE hartstikke verdiend. Veel plezier!

 

Van-Gent-Lease-Bron-Holding
 

Ditters Makelaars & Hypotheken

Als makelaar is het natuurlijk van belang dat je comfortabel en vlot kunt verplaatsen. Gelukkig is de Toyota Aygo daar uitermate geschikt voor. Niet voor niets kwam Marieke van Ditters Makelaars & Hypotheken onlangs een mooi wit exemplaar ophalen bij Van Gent Lease. Veel plezier ermee, Marieke!

 

Van-Gent-Lease-Ditters-Makelaars-Hypotheken
                 

Gaasbeek’s Automaten Service

Natuurlijk is het niet alleen maar Toyota dat de klok slaat, want Freek Kuipers en Frank Bender van Gaasbeek’s Automaten Service kwamen pas ook bij ons langs voor twee mooie leaseauto’s. Freek koos voor de Lexus IS300H, terwijl Frank met een sportieve Mercedes-Benz A-Klasse naar huis ging. Veel veilige kilometers gewenst!

 

Van-Gent-Lease-Gaasbeek


Wilschut Grond- en Sloopwerk

Zij zijn overigens niet de enige met zo’n fraaie, robuuste Toyota PROACE, want ook Ben Wilschut van Wilschut Grond- en Sloopwerk kwam onlangs de Black Platinum-variant ophalen. Veel plezier gewenst!

 

Van-Gent-Lease-Wilschut

 

Avablooms Flowers & Møre

De Toyota Aygo is blijkbaar in trek, want ook bij bloemenwinkel Avablooms Flowers & Møre rijden ze er tegenwoordig in rond. Een Aygo X-First welteverstaan. En… Ook een witte! Een fraaie nieuwe leaseauto, waar ze hopelijk veel plezier aan zullen beleven.

 

Van-Gent-Lease-Avablooms-Flowers-More

 

Laméris Ootech

Als specialist in onder meer (oogheelkundige) praktijkinrichtingen en OK-apparatuur, is het geen verrassing dat ze bij Laméris Ootech wel een flinke wagen konden gebruiken. Ze kwamen dan ook met veel plezier deze bestickerde, grijze Toyota PROACE Long ophalen. Veel veilige kilometers gewenst!

 

 

Technisch Buro Henk Dekker

Tot slot, nog een Toyota. Henk Dekker, van Technisch Buro Henk Dekker, liep onlangs bij Van Gent Lease naar binnen en even later weer naar buiten met een Toyota PROACE. Volledig bestickerd in zijn huiskleuren. We wensen Henk veel werkplezier met zijn nieuwe bus!

 

Van-Gent-Lease-Technisch-Bureau-Henk-Dekker

 

Ook geïnteresseerd?

Neem dan - geheel vrijblijvend - contact op met Niels Hardeman. Dat kan per mail (nhardeman@vangentlease.nl) of telefonisch (06-12892585).

 

Wilt u liever eerst nog wat meer over ons te weten komen? Klik dan hier.

terug naar overzicht

Dit venster sluiten