Wagenparkbeheer

Het is een onomwonden feit dat dé ‘wagenparkbeheerder’ niet meer bestaat. In de gaten houden hoe met de leaseauto’s van je medewerkers gesteld is, is tegenwoordig de taak van de directeur, de facilitair manager of iemand anders binnen het bedrijf die een beetje handig is met facturen en auto’s. Echter, hij of zij zal daar weinig tot geen zin in hebben en/of er voldoening uit halen.

Wagenparkbeheer uit handen

Bij Van Gent Lease vinden we daarom ook dat je zelf helemaal niet zou hoeven te bekommeren om het wel en wee van jouw wagenpark. Geen opeenstapeling van facturen, geen gedoe om schade af te handelen en geen zorgen om een eventuele vervangende auto in het geval van pech. Nee, bij Van Gent Lease nemen we het wagenparkbeheer graag uit jouw handen. Je heeft tenslotte wel betere dingen te doen.

Merkonafhankelijkheid als voordeel

Dankzij onze merkonafhankelijkheid kan je bij ons terecht voor vrijwel iedere auto: van Opel tot Fiat en van Toyota tot Ford en van bedrijfswagens tot stationwagens, we bieden het allemaal. Het grootste voordeel daarvan is dat alle administratie veel overzichtelijker is: alle auto’s zijn tenslotte bij één bedrijf ondergebracht, in plaats van bij een aantal verschillende leasemaatschappijen. Ook dáárom kies je Van Gent Lease.

Meer dan alleen wagenparkbeheer

Tot slot is wagenparkbeheer bij ons meer dan alleen het omkijken naar uw leaseauto’s. Zo houden we ook voor je in de gaten wanneer auto’s aan vervanging toe zijn, krijg je een seintje wanneer een contract afloopt, zorgen wij voor eventuele schadeafwikkeling en geven we jou advies op het gebied van bijvoorbeeld benzinekeuze. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het controleren van de maand- en eindfacturen en met een nader te bepalen frequentie te bekijken of het wagenpark nog aan alle wensen voldoet.