Wagenparkbeheer

Het is een onomwonden feit dat dé ‘wagenparkbeheerder’ niet meer bestaat. In de gaten houden hoe met de leaseauto’s van je medewerkers gesteld is, is tegenwoordig de taak van de directeur, de facilitair manager of iemand anders binnen het bedrijf die een beetje handig is met facturen en auto’s. Echter, hij of zij zal daar weinig tot geen zin in hebben en/of er voldoening uit halen.

Wagenparkbeheer uit handen

Bij Van Gent Lease vinden we daarom ook dat u zich helemaal niet zou hoeven te bekommeren om het wel en wee van uw wagenpark. Geen opeenstapeling van facturen, geen gedoe om schade af te handelen en geen zorgen om een eventuele vervangende auto in het geval van pech. Nee, bij Van Gent Lease nemen we het wagenparkbeheer graag uit uw handen. U heeft tenslotte wel betere dingen te doen.

Merkonafhankelijkheid als voordeel

Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunt u bij ons terecht voor vrijwel iedere auto: van Opel tot Fiat en van Toyota tot Ford en van bedrijfswagens tot stationwagens, we bieden het allemaal. Het grootste voordeel daarvan is dat alle administratie veel overzichtelijker is: alle auto’s zijn tenslotte bij één bedrijf ondergebracht, in plaats van bij een aantal verschillende leasemaatschappijen. Ook dáárom kiest u Van Gent Lease.

Meer dan alleen wagenparkbeheer

Tot slot is wagenparkbeheer bij ons meer dan alleen het omkijken naar uw leaseauto’s. Zo houden we ook voor u in de gaten wanneer auto’s aan vervanging toe zijn, krijgt u een seintje wanneer een contract afloopt, zorgen wij voor eventuele schadeafwikkeling en geven we u advies op het gebied van bijvoorbeeld benzinekeuze. Het enige dat u nog hoeft te doen is het controleren van de maand- en eindfacturen en met een nader te bepalen frequentie te bekijken of het wagenpark nog aan alle wensen voldoet.